ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Στη είσοδο από Θεσσαλονίκη για το  ταξίδι στην Χαλκιδική, σας υποδέχονται καταπράσινοι αμπελώνες. Ένας μοναδικός  τόπος   που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που μεταφέρανε την  γευστική τους   κουλτούρα από τις αλησμόνητες πατρίδες και που αγαπούν   πολύ το αμπέλι  και το κρασί .

moystaleyria.jpgΥλικά

• 1 κιλό βρασμένο μούστο
• 3 φλυτζάνια νισεστέ
• 1 ποτήρι σπασμένα καρύδια

Εκτέλεση 

Χρειάζεστε μούστο 2 ημερών και  πάνω.  Βράζετε και τον ξαφρίζετε, κατόπιν  ρίχνετε σιγά το νισεστέ  σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει. Aποσύρετε από τη φωτιά και  τοποθετείτε σε μπολ. Σερβίρετε όταν κρυώσει με  καρύδια στη επιφάνεια του .

Tags: , , , , , , , ,

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 2nd, 2011 ΓΛΥΚΑ

Κανένα σχόλιο ακόμα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Slideshow

Get the Flash Player to see the slideshow.

Εκδόσεις

 

 

Σύνδεσμοι

 


Brought To Light By Lightform