ΤΗΓΑΝΙΑ

Η  τηγανιά  γίνεται από χοιρινό  κρέας πισινού ποδιού, κομμένο κομμάτια και τσιγαρίζετε πιπεριές σε τηγάνι  .

tigania.jpg

Υλικά
• 1 κιλό χοιρινό κρέας από το πίσω πόδι(στρόγγυλο )
• 1 πιπεριά πράσινη
• 1 φλιτζάνι νερό
• 1φλιτζανακι ελαιόλαδο
• Χυμός 1 λεμονιού
• Αλάτι
• Ρίγανη

Εκτέλεση

Πλένετε το κρέας με κρύο νερό  το στραγγίζετε και το κόβετε κομματάκια 2 πόντων  τα τοποθετείτε σε ένα (μικρό τηγάνι), ρίχνετε το  νερό μέχρι να  σκεπάσει και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν και να σωθεί το νερό . Ρίχνετε το λάδι και τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένη πιπεριά τα ανακατεύετε μέχρι να πιάσει κρούστα το κρέας,  πασπαλίζετε με αλάτι , ρίγανη και ραντίζετε με το χυμό λεμονιού .

Tags: , , , , , , ,

Τρίτη, Δεκεμβρίου 22nd, 2009 ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Slideshow

Εκδόσεις

 

 

Σύνδεσμοι

 


Brought To Light By Lightform