ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ – ΘΡΑΚΗΣ

israel-amth-388.jpg
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό κρέας
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 ντομάτες σε κομματάκια χωρίς την φλούδα τους
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι
1 φλιτζανάκι λάδι
2 ποτήρια νερό
μισό κιλό λάχανο τουρσί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά το κρέας με κρύο νερό . Το στραγγίζουμε το έχουμε ήδη κομμένο σε  μέτρια κομμάτια, ρίχνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα με το  κρέας και  το ψιλοκομμένο κρεμμύδι ι τα σοτάρουμε  μέχρι να πιάσει κρούστα το κρέας και να ξανθίσει  το κρεμμύδι . Ρίχνουμε  μέσα  την ντομάτα  το αλάτι το κόκκινο πιπέρι  το νερό και θα το βράσουμε σε μέτρια φωτιά για 1/1/2 ώρα. Κατόπιν  θα έχουμε έτοιμη σάλτσα και εκεί ρίχνουμε το λάχανο τουρσί, αφού το έχουμε ξεπλύνει και ψιλοκόψει,  να βράσουν για περίπου μισή ώρα ……… σε μέτρια φωτιά …… δεν θέλει πολύ ανακάτεμα αυτό το φαγητό λίγο πριν το σβήσουμε ρίχνουμε και την ρίγανη .

Tags: , , , , ,

Σάββατο, Νοεμβρίου 21st, 2009 ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Slideshow

Εκδόσεις

 

 

Σύνδεσμοι

 


Brought To Light By Lightform