Συνταγή:Τυροσαλάτα

ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ

Χτυπητή,  η  τυροκαυτερή είναι   μια ιδέα των  μερακλήδων για ουζάκι, ένα  ορεκτικό που  γίνετε  γρήγορα και καταναλώνετε πολύ στη Βόρεια Ελλάδα .

tyrosalata-syria.jpg

Υλικά

• ½ κιλού τυρί φέτα
• 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
• 5 κουταλιές ξύδι
• 2-3 καυτερές πιπεριές
• αλάτι
• 1 φλιτζανάκι γάλα
• δυόσμος

Εκτέλεση

Ψήνετε τις πιπεριές, τις  καθαρίζετε από τις φλούδες, τα κοτσάνια και τα σπόρια.
Τις κόβετε κομματάκια, λιώνετε το τυρί με το πιρούνι και προσθέτετε το γάλα, το  αλάτι, το λάδι και  το ξύδι, τα ανακατεύετε όλα μαζί και τα σερβίρετε .

Tags: , , , , , , ,

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13th, 2008 ΣΑΛΑΤΕΣ, Συνταγές

Κανένα σχόλιο ακόμα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Slideshow

Get the Flash Player to see the slideshow.

Εκδόσεις

 

 

Σύνδεσμοι

 


Brought To Light By Lightform