Η ελληνική κουζίνα στην Αγία Πετρούπολη.

DSC_0445-001

Η Θρακιώτικη κουζίνα με όσπρια , και καβουρμά παρουσιάστηκε σε ειδικό δείπνο στην Αγία Πετρούπολη .Μέσα από τη  προσπάθεια που κάνει για να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα ο Δήμος της Αλεξανδρούπολης με την προώθηση οσπρίων στην Ρωσία αλλά και την ανάδειξη της γαστρονομίας της περιοχής.

sant peterberg 1-001

Στην γαστρονομική αυτή συνάντηση έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για να αναδείξω με την μαγειρική μου τα τρόφιμα που μετάφεραν για αυτό τον σκοπό εκεί από τις Φέρες .

Οι συνταγές μου εξέπληξαν τους παριστάμενους Αντικυβερνήτες , Δημάρχους ,το επιμελητήριο αλλά και τον Έλληνα πρόξενο στην Αγία Πετρούπολη Πάνο Μπεγλίτη που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση των οσπρίων .

DSC_0466-001

Ηταν ένα εκπληκτικού δείπνο με πρωταγωνιστές τις ελληνικές συνταγές με καβουρμά , φασολιά και ρεβίθια , ελιές κτλ .

DSC_0458

Στέλλα Σπανού
Chef- Συγγραφές Βιβλίων Μαγειρικής- Βραβευμένη Φωτογράφος

Tags: , , , ,

Τρίτη, Φεβρουαρίου 9th, 2016 Νέα, Χωρίς κατηγορία

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Slideshow

Εκδόσεις

 

 

Σύνδεσμοι

 


Brought To Light By Lightform