Archive for Απριλίου, 2011

Η Στέλλα μαγειρεύει Ξιφία πλακί με πατάτες στην εκπομπή «Chef στο αέρα»

Tags:

Τετάρτη, Απριλίου 6th, 2011 Video, ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Χωρίς σχόλια

Η Στέλλα Σπανού παρουσιάζει το βιβλίο της «Καβάλας γεύσεις» στην εκπομπή Chef στον αέρα

Tags:

Τετάρτη, Απριλίου 6th, 2011 Video Χωρίς σχόλια

Σπαραγγοκεφτεδάκια Χρυσούπολης (απο το βιβλίο Καβάλας γεύσεις)

Τα σπαράγγια εκτός από την ιδιαίτερη γεύση τους, κάνουν πολύ καλό και στον οργανισμό λόγω των βιταμινών που διαθέτουν και τον καθαρίζουν από τις τοξίνες
.iiiiiiiiyisiiiiiiisii-iiiyiiyiyiiyiii-1.jpg

Υλικά :
1 κιλό σπαράγγια
2 αυγά
λίγο μαϊντανό και άνηθο
250 γραμ φέτα�
1/2 κουταλάκι της σούπας μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι ρίγανη
3 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
λίγο σκόρδο
Αλεύρι
Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε τα σπαράγγια από την λεπτή φλούδα από το κορυφή  τους προς τα κάτω. Τρίβουμε στον τρίφτη τα σπαράγγια. Τρίβουμε τη φέτα και το σκόρδο και τα ανακατεύουμε με τη φρυγανιά, τα αυγά, το πιπέρι και τα μυρωδικά .
Αφού τα ζυμώσουμε καλά, βάζουμε στο τηγάνι 1/2 φλιτζάνι λάδι και το αφήνουμε να κάψει. Παίρνουμε από το μείγμα με ένα  κουτάλι της σούπας  , το αλευρώνουμε καλά και το πλάθουμε.
 Το τηγανίζουμε προσέχοντας να μην μας τρυπήσουν.

Tags: , , , , ,

Δευτέρα, Απριλίου 4th, 2011 ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ, ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΑ Χωρίς σχόλια

Η Στέλλα Σπανού στην εκπομπή Chef στον αέρα

Tags:

Κυριακή, Απριλίου 3rd, 2011 Video Χωρίς σχόλια

Slideshow

Εκδόσεις

 

 

Σύνδεσμοι

 


Brought To Light By Lightform